Over ons

Even voorstellen....van Optimaal Roel Vossen naar Optiekwereld.nl

optimaal_roel_vossen_1988Deze webwinkel is voortgekomen uit een traditionele optiekzaak (Optimaal Roel Vossen) in het hartje van Wyck in Maastricht. Een verbouwing van ons bedrijf in 2001 leerde dat er geen plaats meer was voor onze loepen en leesglazen collectie. Aangezien we destijds wel nog over een aanzienlijke collectie van deze artikelen beschikten, besloten we deze via het internet te verkopen: de start van optiekwereld.nl was een feit!

In 2006 heeft optiekwereld zich aangesloten bij de overkoepelende organisatie voor webwinkels: thuiswinkel.org. Destijds werden de nieuwe leden in het vakblad voor thuiswinkeliers "Twinkle" nog persoonlijk voorgesteld.

interview met Roel Vossen in twinkle magazine van juni 2006

Na uitvoerig beraad hebben wij onze "stenen" winkel eind 2008 verkocht en onze verkoop aktiviteiten omgevormd naar een volwaardige internetwinkel.

Eind november 2011 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie: een woning met een aangebouwde bedrijfsruimte. Een van de voordelen: geen parkeer- en bereikbaarheidsproblemen meer.....
Wij kunnen bogen op een jarenlange ervaring als optiekadviseurs. Neem gerust contact met ons op indien u specifieke vragen heeft over de aangeboden produkten op deze site.

Roel Vossen AudioVisuals V.O.F.
Handelend onder de naam optiekwereld.nl

Vestigingsadres:
Lage Kanaaldijk 46-C
6212 AH Maastricht

Telefoonnummer: 043-3252149

Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur

KvK-nummer: 14626270
Btw-nummer: NL009309809B01

Ons email-adres is info@optiekwereld.nl

Thuiswinkel.org

Wij zijn sinds 2006 aangesloten bij de landelijke organisatie voor webwinkels thuiswinkel.org en hebben afgelopen jaar het certificeringsproces suksesvol doorlopen. Klik hier voor het certificaat betreffende optiekwereld.nl

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud