Digitale loep

Electronische optische hulpmiddelen van Eschenbach bieden weldoordachte oplossingen om het “normale” kijkcomfort te behouden. Deze digitale loepen zijn special ontworpen voor mensen met een visuele beperking. Een groot voordeel is de randscherpe weergave over het hele LCD-scherm. Deze scherpte blijft ook gewaarborgd bij de hogere vergrotingsfactoren. Dit in tegenstelling tot de gewone leesglazen en loepen.

Onze collectie digitale loepen

Digitale loepen

Digitale loepen

Digitale loepen

digitale loep Smartlux De digitale loepen van Eschenbach zijn special ontworpen voor mensen met een visuele beperking. Een groot voordeel is de randscherpe weergave over het hele LCD-scherm.Alle informatie over het gebruik en de werking van de digitale loepen vind je hier.

Visuele beperking verbeteren met een digitale loep

De digitale loepen zijn licht in gewicht, ergonomisch ontworpen en hebben naast een briljante beeldweergave een doordacht ontworpen bediening. Dit laatste is natuurlijk heel belangrijk voor een groot gedeelte van de mensen met een visuele beperking voor deze moderne loepen: ouderen die niet gewend zijn met computertechniek om te gaan. De basisbediening van deze apparaten is daarom beperkt tot 3 a 5 grote functieknoppen.

Een digitale loep kopen

Een digitale loep behoort helaas niet tot de voordeligste oplossingen voor slechtziendheid. Het kan echter wel zorgen voor een (sterk) verbeterde kijkervaring. In veel gevallen is met een verwijzing van uw behandelende oogarts een groot gedeelte van de aankoopprijs te declareren bij de ziektekosten verzekeraar*.
(* afhankelijk het soort verzekering welke u heeft afgesloten)

Meer specifieke informatie over alle andere loepen is te lezen op onze speciale loepen info pagina.

Scroll naar boven
Chat met ons
Chat met ons
Heeft u vragen, twijfels of problemen? Wij zijn hier om u te helpen! Stel uw vraag in de hieronderstaande regel.
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. U kunt het later nog eens proberen of een bericht hieronder achterlaten.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u een vraag? Wij zijn nu online bereikbaar via deze chat.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
Naar de inhoud springen preloader