Golf afstandsmeter: verbeter je golfspel met Bushnell

Je hebt je GVB en na veel oefenen verbeter je jouw golfhandicap gestaag. Er komt een moment dat je de afstandsbepaling ook in de baan nauwkeuriger moet gaan inschatten. Dat kan best moeilijk zijn. Waarom zou je dan geen gebruik maken van een golf afstandsmeter?

Hier is het complete programma golf afstandsmeters van Bushnell te vinden. Je kunt deze hulpmiddelen voor de golfsport onderverdelen in 2 categorieën: de  GPS-devices en de Laser afstandsmeters. Vertrouwd door 99% van de golfprofessionals. Dit is de one-stop-shop voor de beste en meest betrouwbare afstandsmeters van de golfsport.

GPS Golf-afstandsmeters: eenvoudig afstand meten

Handheld golf-GPS-afstandsmeters, zowel GPS devices als GPS-horloges, bieden een gemakkelijke afstandsweergave in een oogopslag. Deze helpen je spel beter te beheren. Bovendien biedt de Bushnell Golf-afstandsmeter-app gedetailleerde informatie over meer dan 36.000 banen en maakt rechtstreeks verbinding met alle Bushnell GPS-apparaten.

Laser Rangefinders van Bushnell Golf

Bushnell Golf maakt onbetwist de beste afstandsmeters voor de golfsport. De apparaten worden vertrouwd en gebruikt door 99% van de PGA Tour-spelers. De Laser Rangefinders van Bushnell Golf tillen je spel naar een hoger niveau door gebruik te maken van een geavanceerde laserafstandsmeter, vlagzoekfunctie en hellingstechnologie in één apparaat.

Een laser golf afstandsmeter kopen? Waarop baseer je je keuze?

Er zijn diverse modellen Laser Rangefinders (de Engelse term voor laser afstandsmeter) leverbaar. De prijs is afhankelijk van de uitvoering en het aantal speciale functies op deze apparaten.

Welke mogelijkheden heeft een Laser Rangefinder?

Pinseeker met visuele “schok”-technologie (visual Jolt-technolgie)

Weet precies wanneer je met deze laser rangefinder golf de pin hebt gelokaliseerd. Door de voelbare vibrerende pulsen en een knipperende rode ring kun je ter bevestiging zien en voelen wanneer de laser vergrendelt. Deze optie is standaard op alle moderne Laser Rangefinders van Bushnell aanwezig.

BITE-technology

De geïntegreerde BITE magnetische technologie maakt het eenvoudig om de Pro XE direct op een golfcart te bevestigen. Dit is ook standaard op alle golf afstandsmeters van Bushnell.

Slope meting (ofwel een afstandscorrectie op de hellingshoek)

Met een verbeterd hellingsalgoritme om golfers nog nauwkeurigere, gecompenseerde afstanden te bieden, waarbij rekening wordt gehouden met de stijging/daling van de hole. Met Slope-Switch-technologie kan de golfer de Tour V5 Shift eenvoudig de Slope-modus uitschakelen. De Bushnell Tour V5 Shift is legaal tijdens de competitie indien de Slope-compensatie is uitgeschakeld.

Hellings-compensatie met elementen

De functie “hellings-compensatie met elementen” voegt temperatuur en barometerdruk toe aan de hellingstechnologie om de meest nauwkeurig gecompenseerde afstanden ooit te bieden. Voor de veeleisende golfer is de Bushnell Pro XE dan de perfecte keuze.

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud