Golf afstandsmeter: verbeter je golfspel met Bushnell

Je hebt je GVB en na veel oefenen verbeter je jouw golfhandicap gestaag. Er komt een moment dat je de afstandsbepaling ook in de baan nauwkeuriger moet gaan inschatten. Dat kan best moeilijk zijn. Waarom zou je dan geen gebruik maken van een golf afstandsmeter?

Hier is het complete programma golf afstandsmeters van Bushnell te vinden. Je kunt deze hulpmiddelen voor de golfsport onderverdelen in 2 categorieën: de  GPS-devices en de Laser afstandsmeters. Vertrouwd door 99% van de golfprofessionals. Dit is de one-stop-shop voor de beste en meest betrouwbare afstandsmeters van de golfsport.

Onze golf afstandsmeters

Biconvex

Biconvex

Biconvex vergrootglazen

De beste keuze wanneer je op zoek bent naar een voordelig vergrootglas. Dit type vergrootglas is aan beide zijden bolvormig. Vanwege de vertekening worden deze niet in hogere
vergrotingen toegepast. Biconvex vergrootglazen zijn veelal leverbaar in grotere diameters, waardoor je gemakkelijker een groter tekstgedeelte op een bladzijde van een boek kan zien. Meer informatie over alle vergrootglazen vind je hier.

Observatiekijkers

Observatiekijkers

Observatiekijkers

Informatie over alle
verrekijkers vind je hier. Alle technische informatie is te vinden op onze speciale verrekijker adviespagina.

Speciale loep uitvoeringen

Speciale loep uitvoeringen

Speciale loep uitvoeringen

Borduurloep 'Maxi-plus' Een verzamelplaats voor speciale loep uitvoeringen. Dit zijn bijzondere loepen en vergrootglazen met een specifiek toepassingsgebied. Te denken valt hierbij aan borduurloepen, schuifloepen en vergrotende opzetloep clipsystemen. Deze laatste zijn er in uitvoeringen voor bril- en niet brildragers. Met vergrotingsfactoren van 1,8 tot 7x zeer geschikt voor detailwerkzaamheden waarbij 2 vrije handen vereist zijn. Meer informatie over alle loepen vind je hier.

Spotting scopes

Spotting scopes

Spotting scope kopen: Kowa, Konus of Eschenbach?

Spotting scope van Kowa
Spotting scope van Kowa
De spotting scopes  van Eschenbach, Konus en Kowa hebben een zoombereik van 15 tot wel 60x. Deze modellen zijn  uitermate geschikt voor natuurliefhebbers. Gebruikstoepassingen zijn o.a. jagen, vogelspotting, observatie van wilde dieren, sportwedstrijden berg- en kustbewaking. Ook ideaal voor vliegtuig spotters. Alle informatie over spotting scopes vind je hier.

Standlichtloepen

Standlichtloepen

Standlichtloep kopen?

Ben je op zoek naar een standlichtloep? er zijn diverse standlichtloepen leverebaar. De Eschenbach Scribolux bijvoorbeeld heeft de mogelijkheid om eronder iets te schrijven. Dit is eenhandige functionaliteit bij het oplossen van kruiswoordpuzzels. Meer informatie over alle lichtloepen vind je hier.

Verrekijkers

Verrekijkers

Verrekijker kopen: waar moet je op letten?

adventure_D_8x25 Wil je een verrekijker kopen?  Dan zijn er grofweg zijn er 2 soorten: de binoculaire verrekijker en de monoculaire verrekijker. De laatstgenoemde beschikt over één optisch systeem, terwijl de meestvoorkomende binoculaire verrekijkers over 2 gelijkwaardige  optische systemen beschikken. Deze zijn symmetrisch naast elkaar geplaatst. Deze gebruik je dus met 2 ogen. Een verrekijker (of prismakijker) bestaat uit een objectief en een oculair welke voorzien zijn van enkele prisma's om het beeld rechtop te zetten zonder deze omkeer prisma's is er sprake van een astronomische telescoop Deze geeft namelijk een omgekeerd beeld. Daarnaast kun je nog onderscheid maken tussen porro en dakkant verrekijkers. Een speciale variant van de dakkant verrekijker is de praktische compacte kleine verrekijker, ook we bekend onder de naam mini verrekijker. Deze laatste is licht van gewicht, draagbaar en daardoor veel gebruikt tijdens wandelingen en op reis.

Meer technische informatie is te vinden op onze speciale verrekijker adviespagina.

Visoletloepen

Visoletloepen

Visoletloepen

Visolet loep Dit zijn bolle glazen met een vlakke onderkant. Ze worden daarom ook wel bolloep genoemd. Dit soort loepen leveren een trillingsvrij beeld omdat ze bovenop het te lezen object worden gezet. Tegelijkertijd wordt het omgevingslicht gebundeld en is het te bekijken oppervlak helderder verlicht. Er bestaan tegenwoordig ook uitvoeringen met LED-verlichting. Een dergelijke loep is zodanig ontworpen dat ze de gehele breedte van een krantenkolom vergroot kan weergeven. Deze loep is ook geschikt als postzegelloep. Meer informatie over alle loepen vind je hier.

GPS Golf-afstandsmeters: eenvoudig afstand meten

Handheld golf-GPS-afstandsmeters, zowel GPS devices als GPS-horloges, bieden een gemakkelijke afstandsweergave in een oogopslag. Deze helpen je spel beter te beheren. Bovendien biedt de Bushnell Golf-afstandsmeter-app gedetailleerde informatie over meer dan 36.000 banen en maakt rechtstreeks verbinding met alle Bushnell GPS-apparaten.

Laser Rangefinders van Bushnell Golf

Bushnell Golf maakt onbetwist de beste afstandsmeters voor de golfsport. De apparaten worden vertrouwd en gebruikt door 99% van de PGA Tour-spelers. De Laser Rangefinders van Bushnell Golf tillen je spel naar een hoger niveau door gebruik te maken van een geavanceerde laserafstandsmeter, vlagzoekfunctie en hellingstechnologie in één apparaat.

Een laser golf afstandsmeter kopen? Waarop baseer je je keuze?

Er zijn diverse modellen Laser Rangefinders (de Engelse term voor laser afstandsmeter) leverbaar. De prijs is afhankelijk van de uitvoering en het aantal speciale functies op deze apparaten.

Welke mogelijkheden heeft een Laser Rangefinder?

Pinseeker met visuele “schok”-technologie (visual Jolt-technolgie)

Weet precies wanneer je met deze laser rangefinder golf de pin hebt gelokaliseerd. Door de voelbare vibrerende pulsen en een knipperende rode ring kun je ter bevestiging zien en voelen wanneer de laser vergrendelt. Deze optie is standaard op alle moderne Laser Rangefinders van Bushnell aanwezig.

BITE-technology

De geïntegreerde BITE magnetische technologie maakt het eenvoudig om de Pro XE direct op een golfcart te bevestigen. Dit is ook standaard op alle golf afstandsmeters van Bushnell.

Slope meting (ofwel een afstandscorrectie op de hellingshoek)

Met een verbeterd hellingsalgoritme om golfers nog nauwkeurigere, gecompenseerde afstanden te bieden, waarbij rekening wordt gehouden met de stijging/daling van de hole. Met Slope-Switch-technologie kan de golfer de Tour V5 Shift eenvoudig de Slope-modus uitschakelen. De Bushnell Tour V5 Shift is legaal tijdens de competitie indien de Slope-compensatie is uitgeschakeld.

Hellings-compensatie met elementen

De functie “hellings-compensatie met elementen” voegt temperatuur en barometerdruk toe aan de hellingstechnologie om de meest nauwkeurig gecompenseerde afstanden ooit te bieden. Voor de veeleisende golfer is de Bushnell Pro XE dan de perfecte keuze.

Scroll naar top
Chat met ons
Chat met ons
Heeft u vragen, twijfels of problemen? Wij zijn hier om u te helpen! Stel uw vraag in de hieronderstaande regel.
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. U kunt het later nog eens proberen of een bericht hieronder achterlaten.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u een vraag? Wij zijn nu online bereikbaar via deze chat.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
Skip to content preloader