Kowa

Kowa
Kowa

Kowa Optimed maakt deel uit van Kowa Company Limited, een van de grootste particuliere bedrijven in Japan. Kowa, opgericht in 1894, is uitgegroeid tot een Japans multinationaal bedrijf dat actief betrokken is bij verschillende productie- en handelsactiviteiten op het gebied van optica, farmaceutica, biowetenschappen, textiel en diverse consumentenproducten.

Meer dan 70 jaar ervaring met lenzen

De elektronica- en optica-divisie van Kowa begon in de jaren 40 met de productie van lenzen. Kort daarna werden spotting scopes en verrekijkers aan het productportfolio toegevoegd.

Hoge kwaliteit en breed portfolio

Vanaf het begin positioneerde Kowa zich in het hoogwaardige segment van de markt. De meeste optische producten van Kowa zijn ontworpen en vervaardigd in Japan.

In de loop der jaren zijn de productlijnen van lenzen in de categorieën CCTV / beveiliging, machine vision en verkeerscontrole (ITS) een van de meest uitgebreide op de markt geworden. Naast het standaard lensportfolio biedt Kowa ook op maat gemaakte lensoplossingen om ervoor te zorgen dat elke klant de perfecte pasvorm vindt met een Kowa-product voor elk type project.

Dicht bij de klant

Sinds het begin van de jaren 80 heeft Kowa een verkoopkantoor in Europa. Voor de optische divisie bedient Kowa Optimed Deutschland GmbH de Europese markt vanuit Düsseldorf. Een klein, toegewijd team van lensprofessionals biedt verkoop- en technische ondersteuning voor de Europese markt. Het Europese team werkt nauw samen met de technische ontwikkeling en productie in Japan.

De meeste lenzen zijn op voorraad in Düsseldorf en kunnen binnen enkele dagen overal in Europa worden verzonden.

Showing 1–9 of 116 results, including child brands

Scroll naar boven
Chat met ons
Chat met ons
Heeft u vragen, twijfels of problemen? Wij zijn hier om u te helpen! Stel uw vraag in de hieronderstaande regel.
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. U kunt het later nog eens proberen of een bericht hieronder achterlaten.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u een vraag? Wij zijn nu online bereikbaar via deze chat.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
Naar de inhoud springen preloader