Eschenbach

Eschenbach
Eschenbach

Sinds de oprichting in 1913 combineert Eschenbach Optik traditionele bedrijfswaarden met moderne innovatieve vormgeving. Dit bedrijf uit Neurenberg heeft zich binnen een eeuw ontwikkeld tot een van de toonaangevende leveranciers van optische producten.

Kwaliteit

Met de hoogste eisen aan de beste optische prestaties, betrouwbaarheid en intuïtieve bediening, biedt Eschenbach Optik je altijd innovatieve oplossingen om het het maximale zichtcomfort te bieden in je dagelijkse leven, op het werk en tijdens je vrije tijd.

Design

Naast de uitstekende optische prestaties overtuigen alle producten van Eschenbach Optik ook door de intelligente combinatie van visueel aantrekkelijk design en creatieve functionaliteit. Dit wordt bevestigd door de talrijke gerenommeerde internationale designprijzen welke Eschenbach heeft gewonnen.

Ontwikkeling

Met behulp van moderne productietechnologie, hoogwaardige materialen en de expertise van hun hooggekwalificeerd personeel, handhaaft Eschenbach Optik de hoogste kwaliteitsnormen bij de vervaardiging van hun producten. Ze blijven de vestiging in Neurenberg uiterst trouw en daarom dragen de meeste van hun producten het internationaal bekende kwaliteitslabel “Made in Germany”.

Showing 1–9 of 133 results, including child brands

Scroll naar boven
Chat met ons
Chat met ons
Heeft u vragen, twijfels of problemen? Wij zijn hier om u te helpen! Stel uw vraag in de hieronderstaande regel.
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. U kunt het later nog eens proberen of een bericht hieronder achterlaten.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u een vraag? Wij zijn nu online bereikbaar via deze chat.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
Naar de inhoud springen preloader