Gratis verzending boven € 50

Bushnell Golf
Bushnell Golf

Bushnell is al meer dan 65 jaar marktleider op het gebied van hoogwaardige sportoptiek. Het leidende principe is om de meest betrouwbare en betaalbare sportoptiekproducten van de hoogste kwaliteit op de markt te bieden. En hun toewijding aan uitstekende klantenservice en sterke partnerschappen met retailers is ongeëvenaard.

Hoge kwaliteitsproducten

Bushnell heeft een leidend marktaandeel in alle categorieën van sportoptiek en de producten hebben consequent ontwerp- en prestatieprijzen gewonnen.

Nummer 1 op het gebied van golfafstandsmeting

Met een constante nadruk op productinnovatie, ontwikkelde Bushnell Golf het eerste combo laser / GPS-apparaat met de Hybrid, en in 2017 lanceerde het de revolutionaire Pro X2 met Slope-Switch-technologie, Dual Display-technologie, PinSeeker met JOLT-technologie en 2e generatie E.S.P. (Extreme. Snelheid. Precisie.) Dit om het ‘s werelds meest technologisch geavanceerde laserafstandsmeter te maken. Het is deze constante toewijding aan innovatie die van Bushnell Golf de nummer 1 afstandsmeter in golf heeft gemaakt.


Prijs

Vergrotingsfactor

Objectief Ø

Lensdiameter

LED verlichting - kleurtemperatuur keuze

  Showing all 7 results, including child brands

  Scroll naar top
  Chat met ons
  Chat met ons
  Heeft u vragen, twijfels of problemen? Wij zijn hier om u te helpen! Stel uw vraag in de hieronderstaande regel.
  Verbinden...
  Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. U kunt het later nog eens proberen of een bericht hieronder achterlaten.
  Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
  :
  :
  :
  Heeft u een vraag? Wij zijn nu online bereikbaar via deze chat.
  :
  :
  Deze chatsessie is beëindigd.
  Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
  Goed Slecht
  preloader