Vernieuwde Optiekwereld webshop online

Vernieuwde Optiekwereld webshop online

Onder de nieuwe domeinnaam vergrootglazen.com hebben wij achter de schermen hard gewerkt aan een compleet nieuwe webshop. De bestaande online-shop optiekwereld.nl had nogal wat beperkingen. Met de lancering van onze vernieuwde site hebben wij een aantal nieuwe functies kunnen toevoegen.

Verbeterde leesbaarheid van deze site

Wat te denken van de keuzemogelijkheid om het lettertype van de site zelf te vergroten? Klik maar eens een of meerdere malen op de grote “A” rechtsboven in de zwarte menubalk. De standaard letttergroote is te herstellen met de middelste “A”. Dit is een ideale verbetering voor slechtziende bezoekers van onze site.

Hulp bij het kiezen van het juiste vergrotings-artikel

Met behulp van het productfilter kun je nu een zelf gewenste vergroting kiezen. Vervolgens worden automatisch de beschikbare artikelen getoond. Op basis hiervan kun je in het productfilter ook de lensdiameter kiezen. De combinatie hiervan levert een exact overzicht van de mogelijke artikelen op. Je kunt natuurlijk ook eerst op basis van gewenste lensdiameter beginnen.
En zo zijn er vele mogelijkheden die naar het juiste optische vergrotingsartikel leiden. Mocht de keuze geen enkel beschikbaar product opleveren, kun je met de zwarte “herstel”-knop onder de filtermogelijkheden opnieuw beginnen.

Het kan overigens voorkomen dat er nog verwijzingen naar de bestaande webwinkel optiekwereld.nl staan. Hier wordt nog aan gewerkt. Excuses voor dit ongemak!

Posted in

Roel

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud