Nieuw in onze collectie: Bushnell afstandsmeters voor de golfsport

Nieuw in onze collectie: Bushnell afstandsmeters voor de golfsport

Meten is zeker weten. Dit geldt zeker voor de serieuze golfers onder ons. Daarom hebben wij voor de veeleisende golfer de complete collectie van Bushnell Laser Rangefinders en GPS devices opgenomen. Deze apparaten zijn geschikt voor golfspelers van alle niveau’s: van beginner tot PGA-Tour professionals. Een aantal professionals gebruikt de Bushnell Pro XE, de meest geavanceerde Laser Rangefinder, voor trainingsdoeleinden. Dit model berekent de afstanden waarbij zelfs rekening met weersinvloeden wordt gehouden. Te denken valt hierbij aan luchtdruk en temperatuur compensatie.

Maar ook voor de minder veeleisende golfspelers zijn er oplossingen. Zo is de Bushnell Tour V5 Shift uitgevoerd met een hellingshoek-compensatie. Hierbij wordt het stijgings/dalingspercentage van de fairway verrekend in het meetresultaat. Deze functie is overigens uitschakelbaar zodat de Laser-Rangefinder ook tijdens competities en/of wedstrijden is toegestaan.

Alle Bushnell rangefinders zijn uitgevoerd met de zogenaamde Pinseeker JOLT technologie. Dit zorgt voor een zeer nauwkeurige meting. Er is een trilsignaal voelbaar wanneer de rangefinder exact op de vlag is gericht. Daarnaast zijn de nieuwste modellen uitgerust met Visual JOLT technolgie: naast een trilsignaal is er ook een knipperende rode ring in het beeld zichtbaar bij een exacte vlagwaarneming.

Er zijn ook voordeligere afstandsmeters leverbaar: de GPS-devices waaronder de Bushnell Ion-gofhorloge en de Bushnell Phantom GPS. Deze werken niet met een laser, maar de aktuele afstanden worden aan de hand van GPS-gegevens bepaald. Deze apparaten beschikken over een database met de gegevens van 36000 banen wereldwijd.

Neem je golfspel serieus en verbeter je resultaat met een afstandsmeter van Bushnell.

Posted in

Roel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Chat met ons
Chat met ons
Heeft u vragen, twijfels of problemen? Wij zijn hier om u te helpen! Stel uw vraag in de hieronderstaande regel.
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. U kunt het later nog eens proberen of een bericht hieronder achterlaten.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u een vraag? Wij zijn nu online bereikbaar via deze chat.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
preloader