Corona preventie artikelen

Corona preventie artikelen

Schweizer Optic staat bekend als fabrikant van hoogwaardige optische producten. Vanwege de huidige corona-crisis hebben zij in korte tijd ook enkele producten ontwikkeld voor preventieve corona maatregelen. Zo is er een beschermkap ontwikkeld voor mensen met contactberoepen. Daarnaast hebben ze een uiterst effectief bandje voor mondmaskers bedacht. Hiermee wordt de irritatie van de elastiekjes achter de oren opgelost.

De beschermkap is speciaal ontworpen voor mensen met contactberoepen. Vanwege het uitstekende draagcomfort is dit masker langdurig te dragen. Ook heb je geen last van het beslaan van de beschermkap. Er is immers voldoende ruimte tussen kap en mond.

Het bandje is voor iedere drager van een mondkapje geschikt. De elastiekjes van de mondkapjes worden op een slimme manier achter het hoofd of nek aan dit comfortabele bandje bevestigd.

Voor zowel de levering van de beschermkap en de mondmasker bandjes worden tijdelijk geen verzendkosten berekend. Gebruik daarvoor de kortingscode welke op de productpagina staat.

Posted in

Roel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top
Chat met ons
Chat met ons
Heeft u vragen, twijfels of problemen? Wij zijn hier om u te helpen! Stel uw vraag in de hieronderstaande regel.
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. U kunt het later nog eens proberen of een bericht hieronder achterlaten.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u een vraag? Wij zijn nu online bereikbaar via deze chat.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
preloader