Beschermkappen voor mensen met contactberoepen

Beschermkappen voor mensen met contactberoepen

Nieuw: een beschermkap tegen infecties voor contactberoepen
Gemakkelijk in gebruik en comfortabel om te dragen. Uiterst hygiënisch dankzij het beschermkap wisselsysteem en milieuvriendelijk door de recyclebare en herbruikbare kappen. Made in Germany. De kap biedt ideale bescherming van de ogen, neus en mond dankzij het langwerpige, transparante vizier. In combinatie met een goedgekeurd mondmasker is dit de ideale corona bescherming voor mensen met contactberoepen. Hierbij moet je denken aan beroepsgroepen als kapper, nagelstyliste, fysiotherapeut, tandarts en opticiën.

De kap is uiterst hygiënisch dankzij een vernuftig wisselsysteem. Het is een milieuvriendelijk systeem door recyclebare en herbruikbare beschermkappen. Het geoptimaliseerde formaat van de kap biedt een onbeperkte bewegingsvrijheid. De kap beschermt tegen druppels in de lucht. De beschermkap is een licht en gemakkelijk in gebruik, daarnaast comfortabel te dragen voor elke gebruiker. Het systeem is ook geschikt voor brildragers. Het kan met standaard desinfectiemiddelen worden gereinigd.

https://optiekwereld.nl/product/beschermkap-tegen-infecties/

Posted in

Roel

Scroll naar boven
Chat met ons
Chat met ons
Heeft u vragen, twijfels of problemen? Wij zijn hier om u te helpen! Stel uw vraag in de hieronderstaande regel.
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. U kunt het later nog eens proberen of een bericht hieronder achterlaten.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u een vraag? Wij zijn nu online bereikbaar via deze chat.
:
:
Deze chatsessie is beëindigd.
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht
Naar de inhoud springen preloader