Wij zijn voor het 15e jaar gecertificeerd door Thuiswinkel.org

Wij zijn voor het 15e jaar gecertificeerd door Thuiswinkel.org

Afgelopen maand hebben wij de grondige jaarlijkse hercertificerings-procedure van Thuiswinkel succesvol afgerond. Daarmee mogen wij nu voor het 15e achtereenvolgende jaar het Thuiswinkel-waarborglogo op onze site voeren.

Allerlei optische hulpmiddelen, van loep tot vergrootglasverrekijkers van Eschenbach en Bushnell afstandsmeters voor de golfsport zijn hier nu te vinden. De website biedt uitgebreide filtermogelijkheden bij het zoeken naar het juiste product. Slechtzienden hebben de mogelijkheid om de lettergrootte van de website aan te passen. De shop is ook voorzien van een informatieve sectie met uiteg over vergrotingsfactoren voor loepenlenstypes en diverse andere onderwerpen.

Hoe is dit allemaal begonnen? Na een rigoreuze verbouwing van ons optiekbedrijf in 2001 was er geen plaats meer voor een grote vitrine met vele loepen en vergrootglazen. Dit bracht ons op het idee om deze producten via het internet te gaan aanbieden: optiekwereld.nl was geboren. Met het “live” gaan van de nieuwste versie van onze webwinkel zijn wij alweer toe aan de 4e versie van deze webwinkel en behoren daarmee waarschijnlijk tot de 1e generatie webwinkels welke nog steeds bestaan.

E-commerce is in de loop der jaren een grote rol gaan spelen. Er komen immers steeds meer webshops bij. Om het kaf van het koren te scheiden zijn er keurmerken ontwikkeld om de klant een “handvat” te geven bij hun zoektocht naar betrouwbare webshops. Thuiswinkel.org is uitgegroeid tot het belangrijkste keurmerk voor webshops in Nederland. Thuiswinkel behartigd de belangen van webwinkeliers en haar consumenten.

Veilig online shoppen

… doe je bij webwinkels met het Thuiswinkel Waarborg! Pas na uitgebreide toetsing op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit mogen webshops het keurmerk voeren. Zo weet je zeker dat je zaken doet met een betrouwbare webwinkel.

Al 15 jaar het Thuiswinkel Waarborg keurmerk voor Optiekwereld

In 2006 is Optiekwereld lid geworden van Thuiswinkel. In 2009 heeft Thuiswinkel.org een verplichte certificeringsprocedure voor haar leden ingevoerd. In dat jaar hebben wij met Optiekwereld.nl de eerste keer deze certificeringsprocedure van Thuiswinkel succesvol doorlopen. Wij zijn dan ook bijzonder trots op de hercertificering van de nieuwste versie van Optiekwereld.nl, welke voor een groot deel in eigen huis gerealiseerd is. Optiekwereld: de grootste onlineshop in loepen en vergrootglazen!

Posted in

Roel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Ga naar de inhoud